1000 + 14 tak for tilliden til kommunalvalget

Jeg er overvældet og utrolig taknemmelig for det flotte valgresultat på ialt 1014 personlige stemmer. Tak til alle I som har vist mig tillid ved at stemme personligt på mig, I som også har anbefalet mig og I som har ydet praktisk hjælp og støtte.

Tak for de mange, mange positive tilkendegivelser jeg har fået, både under valgkampen og efter valget.

Nu går jeg – med jeres gode opbakning – i gang med ”byrådshåndværket”. Jeg har fået plads i to ønskeudvalg: Børn & familie samt Byplan. Begge er udvalgsposter, hvor jeg får mulighed for at virke på både lokalt og kommunalt plan.

Alt i alt er jeg meget glad, meget tilfreds og meget spændt på at komme i gang.

Tak for tilliden – nu trækker jeg i arbejdstøjet.

De bedste hilsner
Anne Mette Bang Rasmussen