Vi anbefaler dig at stemme på Anne Mette

 

Bjarne Møller Pedersen:
Jeg stemte på Anne Mette ved sidste kommunalvalg fordi jeg var overbevist om, at hendes energi og smittende engagement kunne få positiv indflydelse i byrådet og de beslutninger, som skulle træffes. Efter 4 år har Anne Mette vist, at hun til fulde levede op til den tillid og mere til. Vi taler her om en byrådspolitikker som i den grad er synlig og hårdtarbejdende. Min stemme har hun i hvert fald sikret ved det kommende valg.

Else Langkjær:
At sætte positive spor lykkes når: troværdighed, synlighed og gå-på mod går hånd i hånd. At det lykkedes for Anne Mette på bedste vis, har vi set de sidste 4 år. Informativ og dygtigt har hun ydet sit allerbedste. Derfor er hun mit bud på en stærk kandidat, til i en demokratisk proces fortsat at arbejde for hele Herning kommune. Mit bedste bud: STEM PÅ ANNE METTE. Jeg er sikker på hun er et helt rigtigt valg. 

Hans Pedersen:
Anne Mette Bang Rasmussen har de egenskaber, jeg mener er vigtige som politiker i Herning kommune. Anne Mette er nysgerrig og lyttende. Hun arbejder positivt og konstruktivt, er handlekraftig og forholder sig kritisk på en konstruktiv måde. Hun evner at se tingene ind i en større sammenhæng. Hun har bl.a. stor indsigt i de udfordringer og muligheder der er i såvel den offentlige sektor som i erhvervslivet og i landbruget. Hermed en opfordring – Stem på Anne Mette d. 21. november. 

Bente Skovsgaard:
Uanset om det er lands politik eller kommunal politik, vedrører det os alle. Det er nerven i vort samfund, og vi har alle et ansvar. Derfor bør vi alle stemme. Vi er så heldige, i Herning kommune, at vi i Anne Mette har en Venstre kandidat der vil, kan og gør et fantastisk flot stykke byrådsarbejde.  Anne Mette blev valgt ind for 4 år siden og har gjort sig synlig, været ansvarsbevidst, har lyttet og påtaget sig opgaven med arbejdsomhed. I perioden er hun yderligere blevet valgt til Venstres gruppeformand. Godt der er nogen, der vil og kan give så meget af sig selv. Det er dem, vi har brug for.
Stem på Anne Mette, hun er meget værdsat, har stor indsigt i det politisk faglige.  Hun vil borgerne det bedst mulige. Jeg stemmer på Anne Mette, fordi hun har en stærk personlighed, er loyal, liberal og faglig dygtig. 

Jan Thomsen:
Jeg arbejder som direktør i en produktionsvirksomhed i Aulum, derfor går jeg meget op i, at vi har et stærkt erhvervsliv i Herning kommune. Bl.a. derfor stemmer jeg på Anne Mette ved kommunevalget den 21. november. Jeg ved hun i de sidste 4 år har arbejdet for, at forbedre erhvervslivet i kommunen. Anne Mette er selv selvstændig erhvervsdrivende, så hun kender vigtigheden af, et godt erhvervsliv.
For 4 år siden var jeg med til at anbefale Anne Mette til hendes første periode i byrådet. Denne gang vil jeg gerne anbefale, at vi genvælger Anne Mette. Jeg synes hun har bevist, at hun er en rigtig dygtig kommunal politiker, for hele Herning kommune, hvilket bl.a. valget af Anne Mette som formand for Venstres byrådsgruppe vidner om. Det er godt gået Anne Mette! ”keep up the good work”

Erika og John Rohde:
Anne Mette har i sine 4 første år i Herning byråd bevist sit værd som en værdifuld person for vores lokalområde og ikke mindst for kommunen i større sammenhæng. Hun er en stærk personlighed som er synlig, positiv, samarbejdsvillig og resultatorienteret. Derfor opfordrer vi dig til at stemme på Anne Mette den 21. november ”det gør vi”

Heidi Kiel:
Det er vigtigt at stemme lokalt til kommunalvalget, så vi også fremadrettet har en lokal ambassadør fra Kibæk i byrådet. For mig er der ingen tvivl om, at Anne Mette er den helt rigtige til at løfte denne opgave.
Det synes jeg hun har bevist i sine 4 første år som kommunalpolitiker, Hvor hun med kæmpe engagement sammenholdt med sin altid positive, imødekommende og nærværende personlighed, formår at påvirke arbejdet i byrådet positivt. Med åben kommunikation, samarbejde og forandringsvillig og løsningsorienteret tilgang, når vi længst. Det synes jeg Anne Mette er garant for. Derfor får Anne Mette min stemme den 21. november.