Kampagnevideoer KV21

Her kan du se rækken af kampagnevideoer som efterhånden er en god blanding af anbefalinger og videoer med mine mærkesager.

Disse to herrer – Torben Skovsgård og Michael Handberg giver mig en anbefaling med på vejen, 1000 tak.
Tak til Carla, Emma, Johan, Alfred og Victor …. unge stemmer selvfølgelig også!
Ja, så blev det tid for en quiz – hvad er de de alle gør? Gætter du, så må du gøre præcis det samme tirsdag den 16. november når der skal stemmes til Kommunalvalget.
“Man skal høre sandheden fra børn og fulde folk” er der et ordsprog der siger … så hør lige her hvad børnene siger, og få dig dagens ration af sandheder og gode grin.
Det skal være trygt at blive gammel i Herning Kommune – men det skal også være trygt at vokse op som barn…. og så skal vi trygt kunne gå fremtiden i møde…
Torben Jensen, tidligere formand for Venstre i Assing-Kibæk og John Rohde, tidligere byrådsmedlem i Aaskov Kommune anbefaler dig at stemme personligt på Anne Mette!
Tak for anbefalingen Jens Thomas Rasmussen, Mads Rasmussen og Tækker Rasmussen – jep… vi har samme efternavn – den er god nok vi er i familie, det er mine brødre.
Vi vil så gerne have mere bevægelse ind i skoledagen, men hvad med på vej til skole?
Hvis flere børn cyklede til skole vil vi være godt på vej. Oven i vil der være mindre trafik og bare det vil gøre skolevejen mere sikker! Politisk vil jeg arbejder for mere sikre skoleveje – og så må du som forældre love mig at sørge for lys, hjelm og træning i at cykle i trafikken. Har vi en aftale?
Lid mere om hvem jeger, hvad der er min baggrund og hvad jeg tænker vi med fordel kan arbejde videre med politisk.
Friluftsliv, frivillighed og fællesskaber har alt sammen en stor plads i mit hjerte – og kan være med til både at skabe livskvalitet og luft i en travl hverdag…. og så er du helt fri for at scrolle mens du læse, det har jeg gjort for dig 😉

Fuld af taknemmelighed over at have en stor flok frivillige til at hjælpe mig i en valgkamp – uden jer ingen valgkamp!