Min baggrund

Jeg er født i 1971. Opvokset på landet i en søskendeflok på fem. Jeg har gået i folkeskolen i Kibæk og min uddannelse har jeg taget på Teknisk Skole i Herning. Jeg er gift med Torben og sammen har vi tre døtre: Caroline (1998), Agnete (2000) og Emma (2003).

Min uddannelse og mit arbejdsliv
Jeg er uddannet Grafiker på Grafisk Centrum i Herning. En god arbejdsplads med dejlige kollegaer som gav mig en god faglig ballast og sjov læretid. Jeg blev fastansat efter min læretid. Efter et par år som “svend” hos Grafisk Centrum, skiftede jeg til et job i marketingafdelingen hos Kvik. Et meget alsidigt job, hvor jeg høstede god viden om det at arbejde i en større organisation.

Spanien – Danmark – USA – Danmark
Min mand fik i 1997 en udstationering. Vi flyttede til Spanien, hvor vores ældste datter blev født. Hjemme igen blev jeg ansat hos Brændgaard Marketing. En skøn arbejdsplads med meget ansvar og mange forskelligartede opgaver. Her arbejdede jeg to år, indtil nok en udstationering trak os til USA. Da vi efter 2 1/2 år kom hjem fra USA, nu med tre døtre, ønskede jeg at arbejde som grafiker igen, men også at være tæt på pigerne i hverdagen. Det blev i 2004 startskuddet til egen grafiske virksomhed, hvor jeg løser mange former for grafiske opgaver. Se mere på adhocgrafikeren.dk

Min fritid
Fritiden bliver brugt med familien og gode venner. Du kan ofte møde mig på min mountainbike, på en løbetur eller som deltager på et fitnesshold i Kibæk Idrætsforening.

Frivilligt arbejde giver mig energi
Udover at arbejde med politik, passe mit firma og min familie, bruger jeg gerne tid på frivilligt organisations- og foreningsarbejde. Dette giver mig mange gode oplevelser, glæde og energi. Jeg elsker jeg samværet med andre frivillige, der er altid en god stemning.

Læs mere her hvorfor jeg gik ind i kommunal politik.

Her frivillig bartjans i Kultur Møllen i Kibæk – til 51 års jubilæumskoncert med Burning Wheels.